Növényvédelem, kártevőirtás - Debrecen - Gyomirtás Parlagfűirtás Nádirtás Gyékényirtás Kártevőirtás Rágcsálóirtás 

Minőség és környezeti politika

Agrokemi Bt. Debrecen - Integrált Kézikönyv (MIR-KIR)

Hatálybalépés: 2017.08.15.

Az Agrokemi Bt. 100% magántulajdonban lévő társas vállalkozás. A vállalkozás fő szolgáltatási profilja a növényvédelem, gyomirtás és kártevőirtás. Ezen tevékenységeket jellemzően közületei megrendelőink megbízásából végezzük. Cégünk fő törekvése, hogy - a mindenkori érvényes megrendelői, szakmai és jogszabályi követelmények, valamint a környezetvédelmi elvárások betartása mellett - kiváló minőségű, gyors és rugalmas szolgáltatásainkkal ügyfeleink bizalmát elnyerjük, illetve hosszútávon megőrizzük.

Céljaink megvalósításához az alábbiakat helyezzük előtérbe:

  • Korrekt üzleti viselkedés, igényesség a munkavégzéssel szemben.
  • A szolgáltatási tevékenységhez, működéshez szükséges személyi és infrastrukturális feltételeinek biztosítása, folyamatos fejlesztése.
  • A vállalkozás kiemelten kezeli a környezetvédelem hatásait, kockázatait, és törekszik azok lehetőség szerinti minimalizálására, megelőzésére.
  • Meggyőződésünk, hogy a minőségirányítási és környezetvédelmi tevékenységünk folyamatos fejlesztése a sikeres működésünk és fejlődésünk meghatározó feltétele.

Fentiek megvalósítását független fél által tanúsított MSZ EN ISO 9001 minőség-, és MSZ EN 14001 környezetközpontú szabványok szerint működő integrált irányítási rendszerünk is támogatja és szabályozza.

A célok elérésében, az elért színvonal megtartásában, fejlesztésében a társaságunk minden dolgozója köteles legjobb tudása szerint részt venni.

 

Debrecen, 2017.08.15.

 

 

ügyvezető

AGROKEMI Bt. Debrecen

Cím:
4028 Debrecen, Kardos u. 6.

Telefon:
+36 70 375-4311

Fax:
(52) 417-156

Email:

Fő tevékenységi kör:

növényvédelem

gyomirtás

parlagfűirtás

sarjirtás

nádirtás és gyékényirtás

kártevőirtás

ISO 9001 logoISO 14001 logo

 

 

Készítette:
Honlapkészítés Debrecen