Növényvédelem, kártevőirtás - Debrecen - Gyomirtás Parlagfűirtás Nádirtás Gyékényirtás Kártevőirtás Rágcsálóirtás 

Bemutatkozás

A debreceni székhelyű AGROKEMI Bt. 1991-ben alakult, mint 100%-os magántulajdonban lévő kisvállalkozás. Tevékenységi körünkbe a növényvédelem, gyomirtás és a kártevőirtás valamennyi változata beletartozik. Társaságunk a fenntartható fejlődés elvei szerint a környezet védelmét és a környezeti teljesítményünk folyamatos javítását kiemelt feladatának tekinti. Rendszeresen vizsgáljuk és elemezzük tevékenységeink környezeti hatását, valamint annak lehetőségeit, hogy miként lehetne még tovább csökkenteni az esetleges negatív hatásokat.

Cégünk 2005 óta ISO 14001:2005 és ISO 9001:2001 minősítéssel rendelkezik a növényvédelmi szolgáltatás, vegyszeres gyomirtás, kártevőirtás valamint a rágcsálóirtás vonatkozásában is. Valamennyi dolgozónk elkötelezett a magas szintű környezetvédelem, valamint a magas színvonalú munkavégzés iránt.

Nagy hangsúlyt fektetünk a környezetszennyezés megelőzésére. Beszállítóink illetve alvállalkozóink környezeti teljesítményét is szigorúan értékeljük, kiválasztásuknak előfeltétele, hogy ebből a szempontból szintén teljesíteni tudják az elvárható legmagasabb követelményeket.

A munkáink során a megrendelőink igényeinek maximális kielégítése mellett a legszigorúbb szakmai elvárásoknak, a környezetvédelmi és jogi előírásoknak is minden esetben eleget teszünk. Mindezen túl a lehető legrugalmasabb, gyors és minőségi teljesítésre törekszünk. Valljuk, hogy a korrekt üzleti viselkedés és a munkavégzéssel szembeni igényesség elengedhetetlen feltétele gyümölcsöző üzleti kapcsolatoknak. Az ügyfeleink bizalmának elnyerése és hosszú távon történő megtartása elsődleges célkitűzéseink közé tartozik. Az elvégzett munkáról közösen felvett átadás-átvételi jegyzőkönyvek kivétel nélkül mindig I. osztályú minőségű munkavégzésről tanúskodnak. Természetesen az általunk végzett munkára minden esetben garanciát vállalunk. Mindezek nagyban hozzájárulnak ahhoz a tényhez, hogy ügyfeleink döntő többsége (Közútkezelő Kht., polgármesteri hivatalok, költségvetési intézmények, különböző társasvállalkozások) évek óta visszatérő partnerünk.

Működési területünk elsősorban Debrecen és annak szélesebb vonzásköre, de a munka volumenétől függően gyakorlatilag Magyarország teljes területén vállalunk növényvédelem, gyomirtás és kártevőirtás tevékenységekhez kapcsolódó megbízásokat.

A nagy gyakorlattal és tapasztalattal rendelkező szakembereink minden esetben szakmérnöki irányítás alatt végzik munkájukat. Korszerű gépparkunknak köszönhetően bármilyen körülmények között hatékonyan tudjuk végezni feladatainkat. A szolgáltatási tevékenységhez, működéshez szükséges személyi és infrastrukturális feltételeket magas szinten biztosítjuk.

Gépparkunk

 • 1 db IVECO 75 Cargo tehergépjármű
 • 1 db Volkswagen transporter
 • 2 db 4000 literes permetező tartály
 • 1 db 1000 literes permetező tartály
 • 3 db nagyteljesítményű, nagynyomású Honda szivattyú
 • 1 db Berthoud Boxer 45S légporlasztású permetező apparát
 • 1 db Spray-team Scout 1.4-400 légporlasztású permetező apparát
 • nagyteljesítményű permetező keretek
 • 100m hosszúságú tömlők, szórópisztolyokkal

Permetező berendezéseink elektrosztatikus feltöltéses rendszerűek, minek köszönhetően lényegesen intenzívebb a permetlerakódás a célfelületen. Az elektrosztatikus cseppfeltöltésnek köszönhetően nem csak a fedettség növekszik meg, hanem a környezeti terhelés is alacsonyabb szinten marad. A növényvédelem és gyomirtás során alkalmazott permetező rendszereink teljesítménye vertikálisan 40m, horizontálisan 60m.

AGROKEMI Bt. Debrecen

Cím:
4028 Debrecen, Kardos u. 6.

Telefon:
+36 70 375-4311

Fax:
(52) 417-156

Email:

Fő tevékenységi kör:

növényvédelem

gyomirtás

parlagfűirtás

sarjirtás

nádirtás és gyékényirtás

kártevőirtás

ISO 9001 logoISO 14001 logo

 

Minőségirányítás

Az Agrokemi Bt. az alábbi szolgáltatási területeken minőségirányítási rendszert vezetett be, melyet a CERTOP - a NAT által akkreidált tanúsító szervezet - tanúsítványai alapján megfelel az MSZ EN ISO 9001:2001 és az MSZ EN ISO 14001:2005 szabvány követelményeinek:

 • növényvédelem
 • vegyszeres gyomirtás
 • kártevőirtás
 • rágcsálóirtás

 

Készítette:
Honlapkészítés Debrecen